donderdag 30 mei 2013

Feedback Porsche

Klas:                 PBD-1KV
Tutor:               Marjel Verhaeren
Tutorgroep:      51
Bedrijf:             Porsche
Website:           Blogspot Porsche

Algemeen
De lay-out van jullie blog ziet er zeer overzichtelijk uit. Ook komt de huisstijl van Porsche terug. Wel moeten jullie letten op het gebruik van interpunctie, hoofdletters en punten tussen de cijfers. Dit doelen wij vooral op het eerste onderdeel van Bedrijfseconomie. Verder vonden wij jullie promotiefilmpje sterk en mooi gemaakt. 

Excel
Je moest van je innovatieve idee 3 jaar uitwerken en jullie hebben dat alleen van 1 jaar gedaan. De resultaten hiervan zijn niet terug gekomen in de resultatenrekening, liquiditeitsbegroting en eindbalans. Verder zagen de overige gegevens er zeer overzichtelijk uit. Alleen snapte wij de link niet tussen jullie idee en wat jullie hebben uitgewerkt in het excel bestand. Hierin hadden jullie het alleen over de kosten van een vestiging en dergelijk. Nergens kwam het idee van de applicatie erin terug. Terwijl je het excel bestand moest baseren op je nieuwe idee.

Word bestand
Toen wij dit document opende was onze eerste indruk dat het er overzichtelijk uit ziet. Dit kwam doordat jullie alle begrippen hadden uitgelegd. Het was hierdoor fijn om te lezen. Wij snappen alleen niet waarom jullie bij sommige definities niet verder hebben uitgelegd waarop jullie de gegevens hebben gebaseerd. Zo snappen wij alle aannamens niet, omdat wij jullie achterliggende gedachte nergens kunnen terug vinden.

Bronnen
Jullie hadden duidelijk alle bronnen erbij vermeldt. Alleen hadden jullie het niet vermeldt in apa-stijl.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten