woensdag 29 mei 2013

De weg naar succes

Canvas Model
Inmiddels weten we hoe Tempo-Team in elkaar steekt, welke trends er zijn en wat mogelijke juridische beperkingen kunnen zijn. Op basis van de vorige opdrachten zijn we gaan kijken naar de mogelijkheid voor een nieuw bedrijfsidee. Er is gekeken naar wat ze op dit moment aanbieden en waar nog winst te behalen valt. In het Business Canvas Model is onder andere te zien op welk klantsegment ze zich gaan richten en welke veranderingen er zullen plaatsvinden in de bouwstenen.

Het bedrijfsidee
Zoals je in het bovenstaande model hebt kunnen zien zal Tempo-Team een nieuwe dienst gaan aanbieden om startende ondernemers te ondersteunen. Deze dienst houdt in dat Tempo-Team een team van 4 specialisten koppelt aan startende ondernemers met een maximaal bestaansjaar van 5 jaar. Dit team is gespecialiseerd op het gebied van: Fiscaal, Juridisch, Marketing en Financiën. Er wordt ook rekening met de branche waarin de startende ondernemer opereert en welke specialisten hierbij passen. Door deze dienst wordt de kans op succes voor de onderneming vergroot, omdat zij ondersteund worden met specialisten die weten hoe ze de continuïteit kunnen versterken.

Om deze dienst te promoten is er een filmpje gemaakt om startende ondernemers te informeren over de mogelijkheden die wij hen kunnen aanbieden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten