dinsdag 28 mei 2013

Feedback Manfield


Klas: PBD-1KV
Tutor: Marjel Verhaeren
Tutorgroep: 52
Bedrijf: Manfield
Website: Blog Manfield

Algemeen
Onze eerste indruk van jullie blog is positief, de lay-out is mooi opgebouwd en het geeft Manfield goed weer. Als tip hebben we het Bedrijfskunde/MER logo te weergeven bovenaan jullie blog, naast het Avans logo.

Deel A
Het eerste deel van de weekopdracht had beknopter gekunt. Zoveel informatie heeft voor lezers geen toegevoegde waarde, omdat je niet in één keer een hele lap tekst kunt verwerken.

Deel B
De overeenkomsten en verschillen zijn sterk naar voren gebracht in dit deel. Het is duidelijk te zien dat jullie de voorwaarden van de websites goed hebben doorgenomen. 

Wel is het minder overzichtelijk geworden, doordat jullie het hebben verdeeld per onderwerp. Als jullie de verschillende onderwerpen samen hadden gevoegd in 1 stuk was het aantrekkelijker om te lezen. 

Deel C
Wij vinden dit laatste deel heel sterk. Jullie hebben goed naar de  voorwaarden van de website van Manfield gekeken en het jullie hebben concrete verbeterpunten gevonden. Ook hier vonden wij het overbodig dat jullie eerst alle definities ging uitleggen van Manfield. Jullie hadden de lezer ook door kunnen linken naar de website. 

1 opmerking:

  1. Beste bloggers van Tempo Team,

    Ten eerste vinden wij dat jullie blog er leuk uit ziet. Jullie hebben de blog gemaakt in de huisstijl van Tempo Team en er zijn leuke extra’s toegevoegd zoals de meest bezochte artikelen en het aantal pagina views. Daarnaast hebben jullie een duidelijk lettertype gebruikt en de juiste kleur, zodat alles goed te lezen is voor ons.

    Dan nu de feedback op de opdrachten van week 4. Ten eerste vinden wij het duidelijk hoe jullie de opdracht op de blog hebben geplaatst. Jullie hebben netjes per onderdeel een inleiding gegeven, zodat de lezer weet wat hem te wachten staat.
    Bij het eerste onderdeel, het privacy beleid en de gebruikersvoorwaarden van de sites vinden wij het duidelijk dat jullie een link hebben geplaatst en niet eerst een document en daarin de links. Lezers komen direct op de goede site uit en wij vinden dat persoonlijk wel fijn.

    Het analyseverslag vinden wij wat aan de korte kant. Naar onze mening hadden jullie beter per juridisch aspect overeenkomsten en verschillen tussen de sites kunnen benoemen. De verklaring van de verschillen en overeenkomsten en de wetgeving vinden wij wel goed gedaan. Daarnaast vinden wij het goed dat jullie tussenkopjes hebben gebruikt bij het maken van het analyseverslag. Zo is in één oogopslag duidelijk waar je wat kan vinden.

    De uitwerking voor het bedrijf Tempo Team vinden wij goed gedaan. Elk juridisch aspect is goed beschreven. Wij zouden één ding aanpassen, in het inleidende stukje op de blog zouden wij ook de links naar het privacy beleid en de gebruikersvoorwaarden van Tempo Team zetten. Wij vonden het erg fijn dat de links bij het eerste onderdeel gelijk op de blog werden vermeld en dat hadden we ook graag gezien bij het derde onderdeel. Tot slot de literatuurlijst. Erg netjes gedaan. Boeken en websites netjes verdeeld en de bronnen vermeld volgens APA stijl.

    Wij hopen dat jullie tevreden zijn met de feedback en er iets aan hebben, jullie blog ziet er in ieder geval zeer goed uit! Onze complimenten!

    Crea-Vation

    BeantwoordenVerwijderen