woensdag 8 mei 2013

Feedback Diergaarde Blijdorp

Klas: PBD-1KV
Tutor: Marjel Verhaeren
Tutorgroep: 55
Bedrijf: Diergaarde Bijdorp
Website: Blog Diergaarde Blijdorp                    
Opdracht: Week 2 Canvas model linkerzijde
 
Canvas
Wij hebben jullie canvas model bekeken en kwamen tot de conclusie dat we het model erg goed vinden. De bouwstenen zijn duidelijk beschreven. Bij jullie Key Resources zagen wij dat jullie financieel er bij hadden staan. Wij denken dat dit er niet bij hoort te staan, omdat het geen hoofd resource is. Fysiek en Human resources zijn de belangrijkste voor Diergaarde Blijdorp. Bij financieel kun je eerder denken aan een verzekeringsmaatschappij of een bank. Verder hebben we er niets op aan te merken.
 
Lay-out
De lay-out ziet er mooi en fris uit. Je ziet meteen als je op jullie blog komt dat het over een dierentuin gaat. Diergaarde Blijdorp mag hier wel een voorbeeld aan nemen. Verder is het overzichtelijk opgebouwd en hebben jullie alle links mooi verwerkt in de tekst.
 
Labels
De labels op jullie blog komen niet overeen met het blokboek. Zo hebben jullie een label individueel en een label verdieping. Dit hoort één label te zijn dat verdieping heet. Ook ontbreekt het label feedback.

Web-tekst
Let er op dat je zorgt dat de tekst op jullie blog makkelijk scanbaar is voor bezoekers. Werk bijvoorbeeld met tussenkopjes en alinea’s.
 
Het viel ons op dat jullie twee keer dezelfde inleidende tekst hebben gebruikt voor het hele model, beetje dubbelzinnig. Je zou bijvoorbeeld twee kortere teksten kunnen schrijven voor het deel dat je behandeld.

Bij de feedback van het gastcollege in week 3 hebben jullie het verkeerde bestand geüpload. In de inleidende tekst hebben jullie het over Paul Hoogenberk en in het bestand gaat het over Bob van Leeuwen.

Wij hopen dat jullie iets met deze feedback kunnen. Over het algemeen zijn wij erg positief over jullie blog! Succes met de komende weken.


Met vriendelijke groeten,


Tutorgroep 8
Minou Verstegen, Marcia Horemans, Anne van Mook en Hannah Winter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten